"They say that the suffering you endure when you are younger is a way for you to pay your dues early and make room for better things in the future. Keep at it until you are calloused and bruised. Although you may be hurt and bleeding now, a better day will come. Hard work will never betray you."
Kang Gary of Leessang, Dec 2011

Friday, January 2, 2009

Dua ribu sembilan


Apa Miss AdiHana buat during New Year..


31 December 2008
Trying hard to stay alive as my hidung was really trying to kill me. Kali ni hidung ku berpakat ngan my chest pulak. Owh and my stomach as well. My nose was sooooo pedih and runny. Perut pulak rasa xselesa gile, rasa cam ada family beruang tgh golek2 dalam perut aku. Pastu all of the sudden my chest felt so tight it was difficult to breath. Aku rasa dah ala2 nyawa2 ikan je masa tu..

Malam: Since Tuhan masih sayangkan aku dan wanted me to spent sometimes with my beloved geng Kayu Lastik Club, maka aku menggagahkan diri pergi melepak kat Syed Bistro kat PAS Shah Alam hehe.. By 10pm kami semua dah selamat berkumpul. Kami mmg saje plan nak jumpa awal, nak elak jam. Lagipun geng2 yang lain tu skang xreti nak tdo lewat. Insan berkerjaya katanya..

1 Januari 2009
Eh dah New Year la.. Tu la baris ayat pertama di tahun baru kitaorg. Sebab semua kusyuk sgt mengumpat bercerita sampai xperasan yang orang dah start coundown boleh?? Matilah minit2 awal tahun baru dah diserikan dgn dosa huhu..

Around 130am ktorg dah gerak balik. Aku lak sambung lepak ngn Seri, berborak dlm kereta kat parking flat umah dia sampai kul 4am. Siap ada "Haji" naik van berenti sblah kete aku and usha ktorg. Suspicious sgt berdua2an dlm kete pagi2 buta haha. Pakcik, walaupun saya ni lesbian, tapi saya xtergamak laaa nak melakukan aktiviti lesbianism di dalam kete di tepian jalan okkay.. Statement!!

Pas dah puas berlesbian berborak, aku balik umah sewa and terus sambung mengemas umah hantu tu ngan bersemangatnya.. Mau xsemangat, pagi2 buta dok menghangkut segala timbunan sampah and kertas utk recycle. Siap susun elok2 kat tepi umah sampah tu so that senang org nak kutip nanti. Prihatin kan aku? Hehe..

Then pas dah siap mengemas, around kul 9am aku balik KL, pastu trus tido ngan hebatnya sbb aku rasa penat cam nak mati, ditambah pulak aku dah 2 malam xtdo..


Another ordinary new year for me.


Owh anyway, impian muscle ku masih tak tercapai dan impian six pack si Dear tu pulak sekadar tinggal impian je la nampaknya kehkehkeh..

3 comments:

isabelle said...

uhuk uhuk...
yes, we were tossing and curling in ur tummy the other day :)

aMz said...

uiks!! sudah menjadi lesbian dgn mak hayam aku lak tu.. xsangka ek..hahhahahha

amboi pakcik tua ittew.. cube mengorat kamu berdua ker..? meh aku sunat kan pakcik tua ittew dgn kayu-lastik aku ittew! hahhhaa

by da way i enjoy my new year nite!

AdiHana said...

aaaaa dah agak dah!!!family bear yang notty!

ala dont wory la yunk, weols xheran pun ngn pakciks2 ittew.
weols siap sengeh2 tgk pakciks2 yg ala2 blur tgk weols dlm kete berdua2an huhuhu..

tp xcukup enjoy la, xcelebrate bday u n shah properly...

nRelate All Blog Sections